May 2020
Jobb
Er du rådgiveren som vil bygge NewsLab videre?

Vi ser etter en rådgiver som kan hjelpe oss å profesjonalisere måten vi jobber og selger oss selv på. Vi ser etter deg som er vant med å skrive anbud, jobbe tett med og forstå kunder, og – ikke minst – sjarmere i pitcher! Les mer da vel, og søk snarest mulig, senest 31. mai. :)

→ Les mer

April 2020
Blogg
NewsLab tar en hattrick!!

I en litt annerledes kåring og feiring enn i fjor ble NewsLab onsdag 1. april for tredje år på rad kåret til Årets Content-byrå!!

→ Les mer

February 2020
Blogg
Nytt hjem for NewsLab

Siden oppstarten vår for fem år siden har vi sittet på en rekke steder og delt lokaler med utrolig mange fine folk og bedrifter. I januar 2020 fikk vi endelig våre helt egne lokaler med videostudio, podcaststudio, klippesuiter og god plass til oss selv og hele to foosballbord!

→ Les mer

December 2019
Blogg
God jul fra NewsLab – her er våre 2019-høydepunkter

I NewsLab vil vi huske 2019 som året der vi arrangerte to vellykkede foosball-mesterskap(!), vant Årets byrå for andre år på rad, utviklet oss masse gjennom spennende utfordringer fra nye og eksisterende kunder, lånte ut Linn som programleder for Insider FEM og ønsket velkommen en hel gjeng med flotte, nye ansatte.

→ Les mer

October 2019
Blogg
Fem fantastiske nye folk!

Det er spennende og travle dager i NewsLab, og nå vokser vi med hele fem flotte nye medarbeidere.

→ Les mer

August 2019
Jobb
Vil du skrive engasjerende historier for spennende kunder?

Vi er et lite og lettbent, men svært solid og ambisiøst innholdsbyrå som nå søker nye kollegaer.

Fortrinnsvis er vi på jakt etter dyktige skribenter/historiefortellere/tekstforfattere. Kanskje har du allerede erfaring som journalist, og nå har du lyst til å ta steget over i kommunikasjon- og markedsføringsverden?

Du er i hvert fall langt over gjennomsnittlig interessert i tekst, du er sjangerbevisst og har gode ideer om hva som gjør en artikkel, et manus eller en bare en liten tittel effektiv. Ikke minst omsetter du all din kunnskap i praksis, hver eneste dag.

→ Les mer

Jobb
Prosjektleder video? Superspennende vikariat ledig

Vår dyktige videoleder skal ut i foreldrepermisjon og vi ser derfor etter en vikar som kan fungere som leder for videoavdelingen vår i perioden 1. oktober 2019 til august 2020.

→ Les mer

April 2019
Jobb
NewsLab søker innholdsprodusent, gjerne med tech-interesse

Er du en drivende dyktig (tidligere) journalist eller innholdsprodusent, med interesse for tech, og kan tenke deg å skrive teknologi- og forbrukerstoff av høy kvalitet for kommersielle kunder? Da kan du være den nye kollegaen vi ser etter i NewsLab.

→ Les mer

Jobb
Kreativ leder søkes til videoavdeling

Vi er et lite og lettbeint, men svært solid innholdsbyrå som har det veldig gøy på jobb og nå søker nye kollegaer! Vi er på jakt etter erfaringssultne kreative videohoder som kan jobbe frem konsepter, kvalitetssikre videoer og ta regissørrollen på sett. Du har gjerne bakgrunn fra kommunikasjon- og markedsføringsverden og kan hjelpe oss å levere fantastisk kvalitet på små og store videoprosjekter.

→ Les mer

Blogg
NewsLab er kåret til årets contentbyrå – igjen!
  1. april feiret den norske reklame- og kommunikasjonsbransjen seg selv med en storslått fest i ærverdige Gamle Logen i Oslo. I regi av Dagens Næringsliv og Regi ble totalt ni priser delt ut, og i kategorien «årets contentbyrå» trakk NewsLab det lengste strået – for andre år på rad.

→ Les mer

March 2019
Blogg
Newslab utfordrer byråbransjen i foosball

Vi inviterer til uformelt foosball-mesterskap på utestedet Oslo Camping 21. mars, for å avgjøre hvem som er minst dårlig i Oslo.

→ Les mer

December 2018
Blogg
18 høydepunkter fra NewsLab-året 2018!

Vi i NewsLab er en gjeng med allsidige og kvalitetsbevisste gladnerder som rådgir kunder og produserer innhold. Vi er heldige som får jobbe med mange av Norges største og mest fantastiske merkevarer, og vi elsker at vi får lage kommersielt innhold som ikke bare er til opplysning og underholdning – men som virkelig betyr noe og kan gjøre en forskjell! Her er noen av høydepunktene.

→ Les mer

August 2018
Blogg
Newslab ansetter! Vi søker video- og innholdsprodusenter

Lyst på nye utfordringer som del av en ambisiøs, jovial og artig gjeng? Vi utlyser tre stillinger og skal ansette en videoprodusent, og to innholdsprodusenter.

→ Les mer

May 2018
Blogg
NewsLab kåret til årets contentbyrå 2018!

Fire år etter oppstarten, gikk NewsLab til topps under Årets Byrå tirsdag kveld.

→ Les mer

February 2018
Blogg
SXSW 2018 nærmer seg! Her er tech-trendene for årets konferanse

Teknologitrendene du bør ha øynene opp for på South by Southwest (SXSW) i år.

→ Les mer

January 2018
Blogg
10 tips som gjør deg klar for SXSW

Du kommer ikke til å få med deg alt du har lyst til på SXSW. Og du kommer til å tilbringe mye av tiden i lange køer. Men det finnes noen gode tips som vil hjelpe deg å få massevis ut av konferansen.

→ Les mer

December 2017
Blogg
14 høydepunkter fra NewsLab-året 2017

Mens NewsLab allerede er i gang med spennende prosjekter for 2018, tar vi også med alt det spennende vi fikk gjøre sammen med våre kunder i året som gikk.

→ Les mer

Blogg
God jul fra NewsLab!

2017 har vært nydelig – tusen takk for et flott år!

→ Les mer

Blogg
Vi har flyttet og kommet hjem!

Årets julegave kom tidlig til NewsLab. 4. desember hadde gjengen første arbeidsdag i nye sjarmerende omgivelser!

→ Les mer

June 2017
Jobb
Bill. mrk.: tech savvy eks-journalist til superteam

Vil du jobbe i Oslos hyggeligste og mest dynamiske miljø?

→ Les mer

March 2017
Blogg
Vi har bladd gjennom 1400 foredrag for deg! Dette MÅ du få med deg på SXSW

Enten det er jomfruturen din eller du er en garvet Texas-farer gir NewsLab gir deg tipsene du trenger til en av verdens største teknologikonferanser.

→ Les mer

January 2017
Blogg
Vi er superstolte over å jobbe med verdens nest mest bærekraftige selskap!

Storebrand ble i går kåret til verdens nest mest bærekraftige selskap – og nummer én i kategorien pensjon/finans – under World Economic Forum i Davos.

→ Les mer

December 2016
Blogg
God jul fra NewsLab!

Deler av NewsLab-teamet hoppet i julegenseren for å ønske alle en veldig god jul!

→ Les mer

October 2016
Blogg
25 år ung - våre gratulasjoner til Grafill!

Da Grafill ble 25 år fikk vi muligheten til å feire dem ved å bidra til deres jubileumsbok. Med Grafill og Bleeds ekspertise på det visuelle og vår på tekst, kombinert med muligheten til å snakke med noen av de mest spennende bransjefolkene måtte dette simpelthen bli bra!

→ Les mer

Jobb
Vi er alltid på utkikk etter flinke folk!

Bli en del av det flotteste teamet!

Vi vokser fort og har det gøy mens vi gjør det!

→ Les mer