Storebrand tar fremtiden på alvor – både for sine kunder og kloden vi lever på. Som verdens mest bærekraftige finansselskap har Storebrand enormt mye spennende å kommunisere, noe NewsLab gladelig hjelper til med.

Storebrand

Forbruker & Nyheter
På Natgeobloggen kan du lære noe nytt om verdensrommet, vitenskap, historie, medisin og mer – hver eneste dag.

National Geographic

TV , Blogg , Facebook & Populærvitenskap
Gjennom et mangeårig godt samarbeid med Telenor, har NewsLab fått et unikt innblikk under panseret på et av Norges mest spennende teknologimiljøer.

Telenor

Online.no , Link.no , Nyhetsbrev , Forbruker & Nyheter
Vi digger å skrive om film, tv og internett. Derfor er vi storfornøyd med å få samarbeide med Canal Digital Kabel.

Canal Digital Kabel

Facebook , Nyhetsbrev & Blogg
Med til nå over 40 reportasjeturer og mer enn 90 reisedøgn, har vi reist land og strand og møtt folk i hele Norge.

Bleed & Innovasjon Norge

Strategi , Konsept , Nyheter , Feature & Reise
Vi hjelper ODEON Kino (tidligere SF Kino) å markedsføre filmer og arrangementer, og har ikke minst vært tett involvert i å bygge forventninger for ODEON Oslo – Norges største kinosenter med IMAX, som åpnet våren 2018.

ODEON Kino

kino , IMAX , cinema , film & 3D
Med over 400 butikker i sju land er Dressmann Nordens største motekjede innen herreklær og en stor del av motegiganten Varner-Gruppen. Vi hjelper dem med å bli mer synlige, spennende og inspirerende for alle menn, og gi nye og gamle kunder verdifulle tips om stil, kvalitet og bærekraftig mote.

Dressmann

Blogg & Nyhetsbrev
Tekna (kort for Teknisk-naturvitenskapelig forening) er, med sine 72 000 høyt utdannede medlemmer, Norges største forening av akademikere. NewsLab er med på å promotere Teknas mange kurs og konferanser, som er noen av landets fremste møteplasser innen realfag, naturvitenskap og teknologi.

Tekna

kurs , distribusjon , facebook & innhold
Flere i NewsLab har tidligere dekket spill, film, tv og annet kulturstoff i dagspressen, og vi er ikke redde for å kalle oss nerder. Derfor er det en perfekt match å jobbe med Outland på deres kampanjer, fra bevisstgjøring rundt deres nye spillbutikk i Oslo, til lansering av nye tegneserier på deres forlag.

Outland

Butikk , Blogg , Video , Facebook & Kampanje
Noroff er en utdanningsinstitusjon i vekst, med fire flotte campus og nettstudier. Vi hjelper dem å nå ut i målgruppen og å bli synlige i media.

Noroff

Facebook , Blogg & Strategi
FOX har de siste årene etablert seg som en av Norges aller mest spennende tv-kanaler, med de aller mest dedikerte tv-seerne. NewsLab har vært med på hele reisen.

FOX

TV , Facebook & Blogg
I 2016 fylte Grafill 25 år. Til den store bursdagsfesten ønsket organisasjonen seg en jubileumspublikasjon en 25-åring verdig!

Grafill 25 år

Jubileumsbok
Vi fikk være med på å revolusjonere måten Widerøe gjør markedsføring på!

Widerøe

Blogg