Aktuelt

NewsLab søker digital markedsfører

Eilen Aalerud

Avdelingsleder distribusjon

NewsLab ansetter i distribusjonsavdelingen! Er det deg vi ser etter?

Vil du jobbe hos oss? Vi søker nå en digital markedsfører som vil jobbe med distribusjon av innhold i sosiale medier og andre digitale kanaler.

Om deg:

Vi ser etter deg som har kunnskap om digital markedsføring og entusiasme for faget, og som vet hvilke tiltak som gir ønsket effekt i de ulike sosiale kanalene. Hos oss vil hverdagen din i stor grad bestå i å lage og tilpasse innhold (ofte i tett samarbeid med andre innholdsprodusenter og rådgivere), drifte annonsekampanjer og rapportere på resultater.

Du vil holde deg oppdatert på nyheter og trender i sosiale kanaler, og engasjere deg i hvordan vi kan gjøre våre kunders sosiale kanaler enda bedre. Rundt deg vil du finne glede og støtte i et arbeidsmiljø bestående av flinke folk vi tør tippe at du fort vil bli glad i (selv om det kan gå en kule varmt under de daglige foosball-kampene).

Om arbeidsoppgavene:

Dine arbeidsoppgaver (det er ikke forventet at du kan alt dette fra før):

 • Skrive tekster og lager kreativer til organiske poster og annonser i sosiale kanaler
 • Sette opp og administrere annonsekampanjer på Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, Youtube og LinkedIn
 • Produsere posteplaner og lage ideer for kampanjer til sosiale medier
 • Publisere innhold i CMS (publiseringssystem) og SoMe
 • Holde deg oppdatert på det nyeste innen sosiale medier og digital annonsering
 • Være med i drodlemøter for distribusjonskampanjer
 • Bistå i optimalisering av Google Ads
 • Bruke analyseverktøy som Google Analytics, og lage rapporter
 • Gjøre søkeordsanalyser og andre SEO-tiltak
 • Delta i møter med kunder og samarbeidspartnere
 • Arbeid med influensere

Om NewsLab:

NewsLab er et innholdsbyrå som består av erfarne tidligere journalister, dyktige videografer og andre kreative og kunnskapsrike innholdsprodusenter og rådgivere. Mens innholdsproduksjon er og alltid vil være i kjernen av det vi gjør, tilbyr vi også rådgiving, strategier, kurs, PR og ekspertise på sosiale medier, distribusjon og SEO.

Vi består i dag av 29 dyktige medarbeidere og holder til ved Alexander Kiellands plass i Oslo, der vi har flotte lokaler med film- og podkast-studioer, et eget bibliotek og ikke mindre enn åtte foosball-bord. Noen av våre faste kunder er Telenor, OBOS, Storebrand, Digital Norway og Universitetet i Oslo.

Vi er engasjerte i både faget vårt og temaene vi dekker og trives aller best når vi skal formidle komplekse tema og budskap på en engasjerende måte – enten det er teknologi, underholdning, reiseliv eller livsstil.

I tillegg er vi opptatt av å ha det gøy på jobb, og vi har samlet de flotteste folka i et sykt fint miljø med foosball, felleslunsjer og content-frokoster. Vi har vunnet «Årets contentbyrå» tre år på rad av Dagens Næringsliv og kundene våre.

Andre opplysninger:

Lønn etter avtale.
Tiltredelse: Så snart som mulig.
Søknad og CV sendes til eilen@newslab.no
Søknadsfrist: Alle søknader vil bli vurdert fortløpende
For spørsmål om stillingen, kontakt: Eilen Aalerud, avdelingsleder distribusjon, på e-post: eilen@newslab.no