Aktuelt

Vi har hele seks nye nydelige folk på plass!

Fra venstre: Andreas Reite, Maren Simonsen, Cornelius Heinesen Kase, Jan Tore Eriksen, Hatti Bailey og Janne Døssland.

August Jorfald

Kristiane Roe Hammer

Daglig leder

Våre seks nye er fotograf Jan Tore Eriksen, innholdsprodusentene Andreas Reite og Maren Simonsen, grafisk designer Hatti Bailey, prosjektleder Janne Døssland og SoMe-ressursen Cornelius Heinesen Kase.

– Jeg er utrolig stolt over å få kunne jobbe med så herlige folk og så spennende prosjekter som jeg får i Newslab! Det er et perfekt sted å spisse kompetansen på tech, tekst og ikke minst avansert foosball sammen med noen av de flinkeste folka jeg vet om, sier Andreas Reite, som har bakgrunn fra Klimaetaten i Oslo Kommune, FilterMedia og Natt&Dag.

Cornelius Heinesen Kase kommer fra HR-aktøren CatalystOne og Hatti Bailey har jobbet som frilanser siden hun fikk sin utdannelse innenfor grafisk design og illustrasjon. Jan Tore Eriksen er fotograf og har bakgrunn fra musikkollektivet Mutual Intentions. Han har frilanset i 11 år med base i Amsterdam og Oslo for kunder som Synsam, TLC og Schweppes.

– Gjengen i NewsLab er så oppdatert. Det er gøy å komme inn i en jobb der alle kan så mye og er nysgjerrige på så mange forskjellige ting. Selv har jeg litteraturutdanning og vet ett og annet om bøker. Jeg håper jeg kan bidra med økt leselyst på kontoret, men først og fremst skal jeg skrive noen heidundrende gode tekster, sier Maren Simonsen som kommer fra Bok365.

Janne Døssland har 12 års erfaring fra Monster og har de siste årene frilanset innenfor film og TV.

– Med min erfaring og alt det som bor i NewsLab synes jeg det er veldig stas med denne muligheten, og jeg gleder meg enormt mye til tiden fremover, sier Døssland.