Arbeider

For Thon Hotels forteller vi om Norge

Vi legger ut på mentale reiser fra skrivebordet hver uke.

Thon Hotels har hoteller rundt om i hele landet, og disse stedene vil de fortelle det norske folk om. NewsLab bistår hotellkjeden med reiseguider til alle deres destinasjoner – enten det er snakk om å navigere gjester rundt i en storby som Tromsø, eller å hjelpe dem med å finne en koselig, liten kafé i Odda.

Nyter mentale turer

I tillegg skriver vi også mange andre type artikler – blant annet om gjester som tester Thon-destinasjoner, hotelldirektørenes beste tips, presentasjoner av spesifikke hotell og rekrutteringssaker til intern bruk, for å nevne noe.

Fellesnevneren for alt vi gjør for Thon Hotels er at det er veldig hyggelig innhold å lage, og vi nyter å kunne ta noen mentale turer ut i landet.

– En fryd å samarbeide med

Ikke minst blir vi veldig glade for at folka i Thon Hotels er så fornøyde med det vi leverer:

– Makan til kunnskap og leveranse! Dyktige, effektive, oppegående og ikke minst hyggelige folk – gjengen hos NewsLab er en fryd å samarbeide med, sier Henriette Mikkelsen, som er merkevareansvarlig i Thon Hotels.

– Deres lidenskap for tekst og historiefortelling gjør meg både trygg og inspirert i våre prosesser, og jeg anbefaler dem gledelig til andre.