I NewsLab er vi på vårt beste når vi får formidle våre kunders budskap på måter som engasjerer og blir lagt merke til – enten det er gjennom tekst, video, foto, podkast, nyhetsbrev, sosiale medier eller andre typer innhold.

Vi er et byrå som består av erfarne tidligere journalister, dyktige videografer og andre kreative og kunnskapsrike innholdsprodusenter og rådgivere. Mens innholdsproduksjon er og alltid vil være i kjernen av det vi gjør, tilbyr vi også rådgiving, strategier, kurs, PR og ekspertise på sosiale medier, distribusjon og SEO. Alt det som skal til for å treffe en målgruppe med riktig budskap på riktig sted til riktig tid.

Fremfor alt er vi i NewsLab eksperter på god og effektiv formidling. Våre innholdsprodusenter har et øye for gode historier, og evnen til å fortelle dem raskt og effektivt – med kort vei fra idé til publisering når det er nødvendig å «hive seg rundt». Vi digger når vi kan løfte frem ekte historier, gi svar på noe du lurte på, vise frem noe gøy og annerledes, eller bli utfordret på å kommunisere noe komplisert på lettfattelig vis. Vi vet at kvalitetsinnhold gir fantastiske muligheter til å nå ut til dine målgrupper – og bli hørt.

NewsLab ble startet i 2015 av tre erfarne journalister, Lars Eirik Eide, Snorre Bryne og Joakim Thorkildsen, tidligere kolleger i Dagbladet. Byrået vokste raskt, og teller i dag 20 ansatte. I 2020 flyttet vi inn i fantastiske, nye lokaler ved Alexander Kiellands plass i Oslo, med egne film- og podkast-studioer – og fortsatt plass til å vokse.

Kristiane
Roe Hammer
+47 986 04 388

Kristiane begynte å jobbe hos NewsLab i juni 2016. Hun kom da fra mediekonsernet Amedia hvor hun ledet deres satsning på innholdsmarkedsføring. Før det var hun president i organisasjon for norske studenter i utlandet (ANSA).

Kristiane er daglig leder.

Joakim
Thorkildsen
+47 993 29 019

Joakim er en av grunnleggerne og eierne av NewsLab. Før han startet NewsLab jobbet han for Dagbladet, og senere Telenor.

Joakim er en drivende god tekstforfatter og kan dekke tema så forskjellige som reise, teknologi og ledelse. Han er også kontorets ivrigste rundt foosball-bordet.

Snorre
Bryne
+47 412 90 999

Snorre er en av grunnleggerne og eierne av NewsLab. Han har bakgrunn fra Dagbladet, og har også jobbet hos Telenor.

Snorre er ekspert på alt som har med ny teknologi å gjøre, og er spesielt interessert i å formidle hvordan dette påvirker samfunnet – på godt og vondt.

Eilen
Aalerud
+47 926 16 546

Eilen begynte å jobbe i NewsLab etter å ha bodd 7 år i London der hun tok en master i internasjonal markedsføring, og jobbet innenfor PR, SEO og innholdsproduksjon. Med erfaring fra kunder innen mote og reiseliv fra anerkjente britiske byråer tilfører hun NewsLab god innsikt i internasjonal bransjevirksomhet og praksis.

Julie
Simonsen
+47 917 68 662

Julie er prosjektlederen med stålkontroll på videoavdelingen og alle dens spennende prosjekter. Da hun begynte i NewsLab tok hun med seg nyttig erfaring som produksjonsleder i Bulldozer og produsent i Lydbokforlaget.

Utenfor NewsLab brenner Julie for god mat og kickboksing (på et foreløpig lavt nivå)!

Mikael
Lunde
+47 976 39 713

Mikael er partner i NewsLab, og var den første som ble hentet inn og ansatt i selskapet i 2015, etter å ha jobbet som journalist blant annet i Dagbladet og PressFire.

Han har en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo, samt en bachelorgrad i estetiske studier – og interesser (og studiepoeng) innen alt fra filmhistorie til astronomi.

Marius
Asp
+47 415 15 659

Den største tekstkunstneren av oss alle! Marius har vunnet språkpriser for skrivingen sin, og har mange års erfaring fra VG og NRK. Interessene ligger innenfor musikk, kultur og reiseliv.

Torgeir
Mortensen
+47 454 72 320

Torgeir har en allsidig journalistisk bakgrunn, og har vært sjefsredaktør i Norges største studentavis, Universitas. Han har også jobbet i Aftenposten, VG og Dagsavisen før han kom til NewsLab.

Han interesserer seg særlig for forskning og litteratur, og på fritiden har han som mål å besøke 100 DNT-hytter.

August
Jorfald
+47 957 57 079

August – også kjent som tidenes kanskje aller mest omgjengelige fyr – er utdannet filmprodusent fra Westerdals og har solid erfaring med videoproduksjon. I jobben som produksjonsleder for Try Opt, fikk han brynet seg på kunder som DNB og Equinor, og på frilansbasis har han produsert mye dokumentarisk reklame for blant andre Skiforeningen og Norsk Friluftsliv.

På fritiden går det også mye i film for August, enten han er tilskuer eller bestemmer seg for å lage en kortfilm eller musikal bare for moro skyld. Fun fact: Han kan spille didgeridoo på hendene!

Joakim
Nysnø
+47 481 74 489

Joakim er utdannet fra Volda. Han har en god og allsidig penn, og i tillegg banker hjertet hans for radio; han har jobbet for NRK P1, P2 og Alltid nyheter.

Joakim kan skrive om alt fra IT-systemoppdateringer til sneakers-mote – og det siste der bør du spørre ham om, han har en fin samling selv.

Ane
Solstad Sønnesyn
+47 924 14 614

Ane har bachelor i journalistikk fra Solent University i Southampton, og startet i NewsLab etter et par år som innholdsprodusent i Kitchen Reklamebyrå. Hun har tidligere jobbet i Egmont Publishing for Klikk.no og i ShapeUp.

Ane har lang erfaring med produksjon av innhold til ulike kanaler og flater, og har jobbet med alt fra bank, finans og bolig til mote, skjønnhet, trening og foreldrerollen.

Harald
Spjelkavik
+47 911 08 046

Harald har utdanning innen foto fra Westerdals og ivrer etter å fange akkurat det riktige bildet, enten det er snakk om stills eller video.

Fun fact: Harald har spilt CS-finale i Telenorligaen. Topp den!

Steffen Pedersen
Øberg
+47 450 04 446

Med erfaring fra Aftenposten, Aftenposten Vitenskap og forskning.no er Steffen en dreven journalist med særlig stor kompetanse på teknologi. Hos oss er Steffen desksjef og når han ikke leker seg i diverse publiseringssystemer finner du ham i en elv med fiskestanga i neven.

Simen
Dalehavn Faaberg
+47 977 06 246

Simen er utdannet fra Durham og University of Edinburgh. Han har jobbet med kommunikasjon for Leger Uten Grenser, Fredskorpset og Natur og Ungdom, og er på fritiden lagersjef og pallegeneral for Øyafestivalen.

Med et grønt hjerte som banker for engasjerende tekst har han kommet hjem!

Martin
Bergesen
+47 976 52 679

Martin har jobbet i femten år som journalist på felter som feature, kultur og teknologi, blant annet for Dagbladet Magasinet.

Han er i tillegg regissør, musiker og forfatter av boka «Alle kan spille», en dataspillbok beregnet på nybegynnere.

Adam
Enochsson
+47 993 59 939

Adam kommer fra Melbu i vakre Vesterålen, og er lærling i NewsLab for mediegrafikerfaget. Innenfor faget sitt er det video han brenner mest for, og allerede sin unge alder til tross har mye erfaring med. Elevbedriften han og noen medelever jobbet i gjorde det så godt at det ble både New York-tur og videoutstyr. Når Adam ikke er på jobb er han fortsatt stort sett å finne med kamera i hånden.

Christer
Davanger
+47 456 95 269

Christer er innholdsprodusent, tekstforfatter og NewsLabs største serienerd. Etter et treårig bachelorprogram ved idylliske Falmouth University i England, har vestlendingen blant annet jobbet som skribent for 730.no, hvor han gjorde anmeldelser, intervjuer med internasjonale popartister og annet gripende kulturinnhold. Før han ble hentet til Newslab hadde Christer en redaktørstilling ved et av Egmont Publishings fagmagasiner.

Linn
Isaksen
+47 986 21 881

Linn er i permisjon frem til august 2021.

Linn er en tekstnerd av beste sort med solid erfaring fra både studier og bransjen. Hun har en bachelorgrad i medier og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo og en mastergrad i journalistikk fra Stockholms universitet. Magasinene Det Nye, ShapeUp og Cosmopolitan har alle nytt godt av Linn sin stødige penn, og det samme har Dagbladet og Magasinet.

Ole Magnus
Kinapel
951 58 099

Ole er kreativ produsent i NewsLab og jobber i videoavdelingen med som innholdsprodusent og regissør. Han har bakgrunn fra medie- og filmbransjen som regissør, fotograf og journalist, og driver podcasten Teknokratiet som inviterer gjester i studio for en prat om deres virke knyttet til den teknologiske utviklingen.

Veronika
Søum
+47 911 43 870

Veronika jobber som innholdsprodusent i NewsLab. Hun har jobbet som journalist i tolv år, blant annet i Adresseavisen, TV2 og Dagbladet Magasinet. I tillegg har hun levert saker som frilanser til en rekke aviser og magasiner om alt fra kultur og natur, til arkitektur, forskning og krim.

 

Er du nysgjerrig på om vi kan hjelpe deg? Send en mail til post (at) newslab.no!