Kreativ leder søkes til videoavdeling

 
Jobb
Apr 23 2019
 

Vi er et lite og lettbeint, men svært solid innholdsbyrå som har det veldig gøy på jobb og nå søker nye kollegaer! Vi er på jakt etter erfaringssultne kreative videohoder som kan jobbe frem konsepter, kvalitetssikre videoer og ta regissørrollen på sett. Du har gjerne bakgrunn fra kommunikasjon- og markedsføringsverden og kan hjelpe oss å levere fantastisk kvalitet på små og store videoprosjekter.

Om Newslab:

NewsLab hjelper noen av Norges største og mest spennende merkevarer med å fortelle sine historier, formidle budskap, og være synlige på nettet. Det innebærer blant annet at vi utformer innholdsstrategier, driver blogger, skriver artikler og lager video, og tar dette ut til de riktige målgruppene gjennom sosiale medier, bedriftenes nettsider og nyhetsbrev. Vi er glade i faget vårt som er markedsføring, og vi digger områdene vi dekker – enten det er teknologi, film og underholdning, reiseliv eller pensjon. Kall oss gjerne nerder! I 2018 og 2019 ble vi av Dagens Næringsliv og våre kunder kåret til «Årets content-byrå».

Nå skal vi utvide vår fantastiske stab med enda flere hyggelige og dyktige personer. Vi søker deg som har regierfaring, er kreativ og løsningsorientert. Videoene vi lager er som oftest til Facebook, Instagram eller hjemmeside/YouTube – formater som krever annerledes tenking enn tradisjonell TV-reklame. Men det vet du forhåpentlig alt om fra før!

Om stillingen:

Vi produserer mer og mer videoinnhold for våre kunder og mangler et regihode i videoavdelingen, som nå består av to fotografer/klippere og en prosjektleder/produsent. Vi trenger en kreativ formidler som er estetisk, har humor og gjennomføringsevne. En som kan ta kreativt ansvar og regirollen, og hjelpe oss med å formidle våre kunders budskap på en kreativ måte. Håpet er å finne en som kan utvikle ideer i henhold til budskap og målgruppe, og overføre ideene til skjermen innenfor budsjett.

Om deg:

– Du kan være ung eller mer erfaren, men du har erfaring som regissør, og har inngående kjennskap til historieformidling gjennom film
– Du er positiv, flink med mennesker, løsningsorientert, kreativ og god til å formidle gjennom video, er nøyaktig, etterrettelig, ansvarlig, rask og leverer innen avtalte frister
– Erfaring fra medie- eller reklamebyrå teller svært positivt, men er ikke et krav

For spørsmål om stillingen, kontakt Julie Simonsen, prosjektleder for video i NewsLab, på telefon 917 68 662, eller på e-post: julie@newslab.no

Qualifications

Vi er på jakt etter erfaringssultne kreative videohoder som kan jobbe frem konsepter, kvalitetssikre videoer og ta regissørrollen på sett.

– Lønn etter avtale
– Tiltredelse: Så snart som mulig
– Varighet: Prosjektstilling eller fast
– Kortfattet søknad med CV og arbeidsprøver/showreel sendes til julie@newslab.no
– Søknadsfrist: Fortløpende

 
→ Share: Facebook, Twitter, Google+