Aktuelt

NewsLab ble FoosLab: Den legendariske foosball-cupen er tilbake

Lokalene våre sånn vi liker dem aller best, fylt med foosballspillere og fans.

Foto: Kristiane Hammer

Kristiane Roe Hammer

Daglig leder

Etter tre år var det 6. april endelig igjen klart for å (uoffisielt) kåre landets beste foosballspillere!

Her i NewsLab er vi langt over snittet opptatt av foosball, eller bordfotball på godt norsk. For tre år siden, i mars 2019, inviterte vi andre byråer, venner og kjente til vårt første mesterskap – og kjøpte inn hele åtte bord for anledningen. Det ble en kjempesuksess og vi var tilbake med en ny turnering samme høst, med stemning i taket og besøk av NRK Østlandssendingen. Vi hadde startet en ny foosball-bølge!

Som den kontaktsporten den er, har foosball blitt lagt til side under pandemien. Men onsdag 6. april kunne vi endelig invitere til foosball og fest, og et uoffisielt Oslo-mesterskap der alle med kjærlighet til denne noble sporten igjen fikk sloss om laurbærene. Denne gangen ikke på Oslo Camping, men i våre egne, flotte lokaler ved Aleksander Kiellands plass.

Hele 32 lag var påmeldt turneringen, og vi var godt over 100 mennesker i lokalene denne kvelden. Det var i tillegg til foosball, dart, spillarkade og et fullt badekar med is og godt drikke.

Turneringen var åpen for alle fra de ivrigste hobbyspillerne til dem som knapt har rørt et foosballbord før, derfor ble lagene etter en kvalik-runde delt opp i A- og B-grupper og deretter sluttspill. Etter heftige runder gikk NewsLabs egne Paps & Reivungen av med seieren i A-sluttspillet, mens Per Høj FK vant B-sluttspillet.

Skulle du være interessert i foosball kan du melde deg inn gruppen Oslo Foosball og Fornøyelse på Facebook for å få varsler om kommende turneringer.