Aktuelt

Ny jobb? Vi er alltid interessert i flinke folk!

Kristiane Roe Hammer

Daglig leder (i permisjon)

Vi vokser og er alltid ute etter flinke folk! Vi ansetter vanligvis flest tidligere journalister, de med mye video- eller podkastkompetanse eller sosiale medier-markedsførere.

Vi er et byrå som vokser både i antall hoder og i hvilke tjenester vi tilbyr. Det betyr at vi alltid er ute etter flinke og fine folk!

Primært driver vi med rådgivning, produksjon og distribusjon av innhold for våre kunder. Det betyr at vi ansetter de flinkeste til å produsere tekst, video, bilder og lyd, og de som evner å ta dette ut til riktig målgruppe.

Innholdsproduksjon er det vi gjør aller mest av i NewsLab. Typiske folk vi er interessert i er derfor videoprodusenter og tidligere journalister. Vi jobber også med blant annet synlighet og distribusjon i sosiale medier, så denne bakgrunnen er også svært relevant for en jobb hos oss.

Hva venter deg hos NewsLab? En skikkelig hyggelig gjeng som får jobbe tett med våre kunder med å løse spennende utfordringer gjennom innholdsproduksjon og distribusjon. Vi har flotte lokaler rett ved Alexander Kiellands Plass, og der finner du videostudio, podkaststudio, sosiale soner, et lite bibliotek og hele åtte foosballbord.

Høres dette ut som arbeidsplassen for deg? Send en mail til kristiane@newslab.no da vel! :)