Aktuelt

OBOS velger NewsLab! 🥳

Kristiane Roe Hammer

Daglig leder

Det skjer spennende ting i OBOS, og NewsLab får gleden av å jobbe med innholdsproduksjon for boligbyggeren.

I 2021 fikk NewsLab gjøre en pilot med OBOS, og etter en vellykket start blir samarbeidet nå et faktum. NewsLab har tidligere jobbet med flere som nå er i OBOS.

– Det er helt kult å få jobbe med denne gjengen. Dette er ordentlig fine og dyktige mennesker, og det er kjempegøy å få fortsette samarbeidet, sier kunderådgiver Torgeir Mortensen i NewsLab.

– OBOS gjør veldig mye spennende, enten det er å teste ut fremtidens boligløsninger i Living Lab eller å hjelpe flere inn på boligmarkedet gjennom OBOS Bostart og OBOS Deleie. Vår jobb blir å hjelpe til med å fortelle de gode historiene fra arbeidet deres.

– Det er gjerne litt sånn vi har vokst. Det er vel så ofte vi får nye kunder gjennom anbefalinger og samarbeidspartnere som tar oss med videre, som at vi vinner pitcher og anbud, forteller Mortensen.

Hilde Stray Due er direktør for Innhold og kundekommunikasjon hos OBOS.

– Jeg er utrolig glad for å jobbe sammen med gjengen i NewsLab igjen. De er skikkelig dyktige historiefortellere som hjelper oss med å nå målene våre, i mange kanaler. Dessuten er de hyggelige folk å jobbe med! sier Stray Due.

– Det blir en spennende tid fremover med OBOS, det er en ordentlig dyktig gjeng som har store planer, sier Mortensen.