Aktuelt

Vi rakk å flytte inn – rett før pandemien. Se våre flotte lokaler!

Kristiane Roe Hammer

Daglig leder (i permisjon)

I januar 2020 ble drømmen oppfylt. Vi flyttet inn i helt nyoppussede lokaler med videostudio, podkaststudio, klippesuiter og god plass til våre foosballbord.

Siden oppstarten vår for seks år siden har vi sittet på en rekke kontorlokaler og blitt kjent med utrolig mange flotte folk og bedrifter. NewsLab-ansatte er generelt en nedpå og lite krevende gjeng, som stort sett trives overalt hvor vi er.

Likevel hadde vi fra starten av en liten drøm om noe helt eget, og i januar 2020 ble drømmen oppfylt. Vi flyttet inn i helt nyoppussede, fantastiske lokaler med videostudio, podkaststudio, klippesuiter og plass til bibliotek og foosballbord.

Flyttet til Alexander Kiellands plass

Prosessen med å finne nye lokaler begynte før sommeren i 2019. Da vi fant Waldemar Thranes gate 86B var lokalet i ferd med å totalrenoveres, og det var en givende jobb å fylle de cirka 650 kvadratmeterne med akkurat de rommene vi trengte.

Nå har vi fått en flott kjøkkenkrok, to funksjonelle og stilige møterom, flere små telefonrom, samt ikke minst både video- og podkaststudioer og egne klippesuiter. Vi har også godt med plass både til de 23 ansatte vi har i dag og litt ekstra i tilfelle vi legger på oss. I tillegg har vi en digg sofa rett ved vårt lille bibliotek. Vi er jo tross alt nerds<3 Og våre mange grønne planter stelles av fine Plantefar!

I januar 2020 var det endelig tid for å flytte inn, og plutselig var Alexander Kiellands plass det nye nabolaget vårt og bussene 54, 34 eller 21 de vi tok til jobb.

En skikkelig fest før pandemien

Det er vel heller ikke offisielt før man har en skikkelig fest? Siste helgen i februar 2020 inntok 150 kunder og samarbeidspartnere lokalene. Da byttet vi ut møtemøbler og innspillingsutstyr med karaoke, vinsmaking med VinJohn, tryllekunstner, arkadespillrom, beerpong, disco og foosball, samt et badekar med løveføtter kjøpt på finn.no – for anledningen fylt med isbiter og øl!

Senere har det blitt flere festligheter på kontoret, og vi gleder oss masse til å fylle badekaret og innta dansegulvet igjen fremover. Etter en god tid på hjemmekontor er vi flere som trenger å trene opp foosball-teknikken igjen og.

I løpet av 2021 har vi også fått flere nye naboer i bygget som vi gleder oss til å bli bedre kjent med. En av dem får allerede en daglig visitt av de fleste av oss, nemlig kantinen Kraft som åpnet i toppetasjen rett før sommeren. Den drives av RealMat og serverer oss skikkelig digg mat, i tillegg til å ha en nydelig uteterrasse der vi kan nyte lunsjen i sola <3

Vi er strålende fornøyd med nye lokaler, og gleder oss til å ønske deg velkommen til Waldemar Thranes gate 86B.

PS: Vi har inngang til høyre for Gym Ila, under skiltet til Kraft. Det står NewsLab på døren. Ring på, og så finner du oss i annen etasje.