Arbeider

Det nye friskusmekkaet i Oslo

Sammen med OBOS har vi fått vise fram et av Oslos mest sjarmerende steder – det urbane nabolaget rett ved marka.

Utfordring

En kort busstur fra Oslo sentrum og med marka som nærmeste nabo finner vi Frysja. Området er i stor utvikling, og her bygger OBOS 1000 flunkende nye leiligheter. Frysja er på mange måter en skjult perle, utfordringen er at mange ikke kjenner til området.

For å få oppmerksomheten til flere potensielle kjøpere, ønsker OBOS å vise fram de ulike mulighetene som åpner seg når man bor nær Maridalsvannet.

Løsning

Vi har produsert filmer som viser både nærheten til naturen og det spennende, urbane tilbudet i nabolaget. Den ene er filmet i solnedgang, den andre ved daggry, for å vise bydelen fra sin aller beste side.

Områdets personlighet skildres gjennom hovedpersonene i filmene. Beboer og løpeentusiast Sigrid, med 14 NM-gull i friidrett, vokste opp ved skogen i Trondheim og føler seg som hjemme når hun jogger i nærområdet. Fra skolissene er knytt hjemme tar det bare to minutter før hun er ute i marka og løper.

I nabolaget tilbyr restaurantøren Elias en type spisested du vanligvis bare finner nede i sentrum. Restauranten hans er et samlingspunkt, der gjestene kan nyte god mat og drikke i vakre omgivelser.

Felles for begge er hvor godt de trives i Frysja. Som Elias sier:

– Det er rett og slett utrolig fint her.

Se filmene med Sigrid og Elias her: